Bjelasnica Logo
Početna | Ski rent Babin Do

Ski rent Babin Do

Dobrodošli u Ski rentu Babib Do na Bjelašnici!

Otkrijte vrhunski doživljaj skijanja uz našu opsežnu ponudu najma ski opreme. Bez obzira jeste li početnik ili iskusni skijaš, u našem ski rentalu pronaći ćete sve što vam je potrebno za savršen dan na stazi.

Širok asortiman opreme uključuje skije, pancerice, štapove, zaštitne kacige za djecu i odrasle, skijaške naočale te čak i sanke za najmlađe. Naša lokacija, smještena samo 20 metara od lifta Šestosjed, omogućuje vam brz i jednostavan pristup stazi, čineći vaše skijanje još ugodnijim.

U Ski rentu Babib Do, posvećeni smo pružanju vrhunske usluge kako bismo vaš boravak na Bjelašnici učinili nezaboravnim iskustvom. Osiguravamo kvalitetnu i sigurnu opremu kako biste s pouzdanjem uživali u svakom trenutku na stazi.

Vaš odmor na Bjelašnici zaslužuje najbolje, stoga posjetite Ski rent Babib Do i prepustite se uživanju u skijanju s vrhunskom opremom. Vaša avantura na snijegu počinje ovdje!

 • NAšI VRHUNSKI BREDNDOVI

 • CJENOVNIK IZNAJMLIVANJA SKI OPREME
  NAZIV OPREMETRAJANJEODRASLIDJECA DO 12 GOD.
  Kompletna oprema (Skije, pancerice i štapovi)Dnevno skijanje25.00 KM20.00 KM
  Kompletna oprema (Skije, pancerice i štapovi) Noćno skijanje20.00 KM15.00 KM
  SkijeDnevno15.00 KM
  Brile, štapovi, kacige Goggles, poles, helmets, sledsDnevno5.00 KM
  Pancerice/Ski bootsDnevno10.00 KM
  SankeDnevno8.00 KM
 • VAžNE NAPOMENE

  Iznajmljivanje ski opreme moguće je isključivo uz deponovanje ličnih dokumenata.
  Vaša lična ski oprema može biti sigurno deponovana u našem rentalu, uz uključenu uslugu sušenja pancerica.

  Da li znate šta sve obuhvata skijaška oprema?

  Skijaške cipele, skije s pripadajućim vezovima, skijaške pantalone i jakna, može i kombinezon (koji se nije pokazao praktičan), skijaški štapovi, rukavice, kapa ili kaciga (djeca do 12 godina su obavezna nositi na skijalištima zaštitnu kacigu), skijaške naočare (protiv vjetra, snijega, magle), sunčane naočare (sa zaštitnim UV filterom zbog jakog odbljeska sunčevih zraka), krema za lice s visokim zaštitnim faktorom od 15-30, donji veš i čokolada po izboru.

  Šta i za koga kupovati ili iznajmiti skijašku opremu?

  Za svakog skijaša početnika, a pogotovo za decu do 15 godina preporučujemo da se osnovna skijaška oprema (skijaške cipele, skije s vezovima i skijaški štapovi) iznajme u nekom od ski servisa koji imaju odgovarajuću i kvalitetnu opremu. Što se tiče skijaške jakne i pantalona, kape, rukavica, naočara i kreme, to ćete kupiti ili pozajmiti od prijatelja jer ta se oprema ne iznajmljuje.