Bjelasnica Logo
Početna | OC Bjelašnica Aktivno Radi na Ponovnom Otvaranju Skijališta”

OC Bjelašnica Aktivno Radi na Ponovnom Otvaranju Skijališta”

Objavljeno 15. Februara 2024

Uprava Olimpijskog centra Bjelašnica donosi niz mjera kako bi se što prije ponovno otvorila skijališta, unatoč izazovnim vremenskim uvjetima. Ova sezona je već peti put zahtijevala intenzivno stvaranje snijega, a sada se suočavamo s najavljenim toplotnim valom koji otežava vještačko zasnježivanje.

Protekla dva dana su bila izuzetno aktivna, s 35 radnih topova koji neprestano rade na pripremi staza. Uprkos prirodnim izazovima, OC Bjelašnica ne propušta ni jednu priliku za poboljšanje uvjeta za skijanje. Svjesni su da priroda ima svoje ritmove koje ne mogu kontrolirati, ali istovremeno čine sve što je u njihovoj moći kako bi skijašima omogućili što bolje iskustvo.

U iščekivanju povoljnijih vremenskih uvjeta, OC Bjelašnica se aktivno priprema za ponovno otvaranje staza. Nastavit će pratiti situaciju i prilagođavati se kako bi osigurali siguran i ugodan doživljaj skijanja za posjetitelje.

Sve novosti o ponovnom otvaranju skijališta možete pratiti na portalu www.bjelasnica.ba. Također, imamo postavljene live kamere kako biste u stvarnom vremenu mogli pratiti trenutno stanje na stazama.
Link: https://bjelasnica.ba/livecam-bjelasnica/

Uživajte u praćenju razvoja situacije i budite spremni za nove avanture na stazi.