Bjelasnica Logo

Hotel Han

Babin do 65, Bjelašnica, Bosnia and Herzegovina


Opis

Hotel HAN se nalazi u samom srcu Bjelašnice sa nevjerovatnim pogledom na ski stazu i predivnim pejzažom. Hotel se nalazi na udaljenosti od samo 25 KM od Sarajeva.

Hotel je otvoren čitave godine, a tokom pet zimskih mjeseci prava je oaza za skijaše. No istinski zaljubljenici u prirodu posjetit će ga i usred ljeta kako bi uživali u umjerenoj klimi i miru prelijepe prirode.

Hotel Han raspolaže sa veoma udobnim dvokrevetnim i trokrevetnim sobama kao i apartmanima sa balkonom i fenomenalnim pogledom na Bjelašnicu. U sklopu hotelu su dva restorana, konferencijska sala i Relax Spa Zone-a.

Rezervacijski upitnik

Pošaljite neobavezujući rezervacijski upit i u najskorijem roku dobit ćete personaliziranu ponudu za termine koji vam odgovaraju.

Upit za rezervaciju (Hotel Han)

Prijava *
-

Odjava *
-

Upit za rezervaciju (Hotel Han)

Prijava *
-

Odjava *
-

Polja sa (*) su obavezna

Informacije

Radno vrijeme (zima)
07:00-21:00
Radno vrijeme (ljeto)
07:00-23:00
Neradni dan zima
-
Neradni dan ljeto
Nedjelja
Vegetarijanska hrana
Da
Veganska hrana
Ne
Pristup za invalidska kolica
Da
Plaćanje kreditnom karticom
Da
 • SADRŽAJ


  Luksuzne sobe
  Hotel HAN raspolaže sa veoma udobnim dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, kao i apartmanima. Većima soba ima balkon i fenomenalan pogled na glavne ski staze. Svaka soba opremljena je sa LCD televizorom i luksuzno opremljenim kupatilom.

  Ambijentalni restoran
  Ambijentalni restoran hotela HAN raspolaže sa 120 sjedećih mjesta. Naš iskusni tim kuhara ponudit će vam čitavu paletu autentičnih specijaliteta pripremljenih na tradicionalan način. Jedinstveni ugođaj čine kamin i savršen pogled.

  Restoran a La Cart
  Restoran A la Carte sa kapacitetom od 140 mjesta, nudi veliki izbor međunarodnih i domaćih specijaliteta. Gosti mogu koristiti terasu restorana kako bi uživali na čistom zraku i fenomenalnom pogledu. Sveukupni ambijent pruža mogučnost uživanja tokom čitave godine.

  Konferencijska sala
  Sala za sastanke kapaciteta je do 70 mjesta i površine 100 m². Profesionalna oprema odgovara standardima za poslovne potrebe seminara, predavanja, prijeme itd. Cijelom dužinom su stakleni portali što omogućuje dnevno svjetlo, a sadrži i vlastitu terasu površine 30 m², idealna za kratki predah na svježem zraku.

  Relax Spa Zone
  Opustite se i nagradite svoje tijelo posjetom našoj Private/Family SPA zoni, bilo da ste sa najdražom osobom, porodicom ili prijateljima. Poslovanje SPA zone je organizovano na bazi rezervacija u zasebnim zatvorenim terminima od 1,5 h za 2 do 7 osoba uz diskreciono korištenje jednog tj. iste grupe korisnika.

  Mesdžid
  Svim posjetiocima i gostima hotela Han Bjelašnica muslimanske vjeroispovijesti, na raspolaganju je mesdžid kapaciteta do 60 mjesta sa odvojenim ženskim i muškim abdesthanama. Organizacija šerijatskih vjenčanja i iftara naša je specijalnost.
 • POSEBNE PONUDE


  WEEKEND FOR TWO

  Noćenja za dvije osobe sa uključenim polupansionom -20% popusta u SPA centru -Dva quada Yamaha Grizzly 350cc (uključen vodič) -Period iskoristivosti je do 15.07.2020. godine. -Obavezna telefonska rezervacija na broj telefona 033 584 156 ili email-om: info@hotelhan.ba -Check in od 14:00h, check out do 11:00h. -U cijenu nije uračunata boravišna taxa i osiguranje 4 KM po osobi/noć. -Za djecu do 2 godine boravak je besplatan. -Doplata za djecu od 2 do 14 godina iznosi 35 KM po osobi na dan.

  FRIENDS QUAD DAY
  uključuje: – Ručak za četiri osobe – Dva quada Yamaha Grizzly 350cc 1h -Period iskoristivosti je do 15.07.2020. godine. -Obavezna telefonska rezervacija na broj telefona 033 584 156 ili email-om: info@hotelhan.ba -Check in od 14:00h, check out do 11:00h. -U cijenu nije uračunata boravišna taxa i osiguranje 4 KM po osobi/noć. -Za djecu do 2 godine boravak je besplatan. -Doplata za djecu od 2 do 14 godina iznosi 35 KM po osobi na dan.

  PROSLAVE
  Hotel Han Bjelašnica je idealno mjesto za održavanje privatnih ili poslovnih svečanosti. Bilo da se radi o proslavi rođendana, promocijama, godišnjicama ili vjenčanima, hotel Han je nepogrješiv izbor.
  Okruženi prirodnim ljepotama, planinski ambijentalno uređeni halal restorani, ljubazno i profesionalno osoblje i vrhunska gastronomska ponuda garancija su prijatnih i nezaboravnih trenutaka. Obratite nam se sa povjerenjem.