Bjelasnica Logo
Početna | Quad tour Bjelašnica

Quad tour Bjelašnica

Panoramskom quad vožnjom doživjet ce te obilazak i vožnju se quadom po zemljanim putevima ili po snijegu. Očekuje vas nesvakidašnji užitak u vožnji. Pod lokalnim vodstvom vozit ćete se do najljepših vidikovaca u Dinarskom groju.
Rezervišite jednu od nasih ponuda za vašu nezaboravnu vožnju Bjelasnicom I Igmanom i puno dalje Dinarskim planinama.

Šta kažete na „Panoramu četverca“, „Kvad turu za porodice“, turu sa čudovištem skuterom ili „Quad Tour Lukomir sa roštiljem ili marendom“? Putovanje vas vodi planinskim putem i dinarskom stazom do najvišeg i najizolovanijeg sela u Bosni i Hercegovini, na južnim obroncima Bjelašnice, na oko 50 kilometara od Sarajeva i na oko 1.500 metara nadmorske visine, i danas je stanište žitelja koji njeguju tradiciju tog sela koje je u vrijeme širenja koronavirusa jedna od najpoželjnijih destinacija za bh. građane.

Najfiniji planinski sir i domaći kruh čekaju vas kod seljaka u Lukomiru i obljižnjim selima. Bilo da ste u maloj ili velikoj grupi, fokus je na zabavi tokom ture na četvorotočkašu.

Vožnja quad-om zimi

Četvorka tura zimi, od decembra do aprila, fantastično je iskustvo. Vozite se snijegom prekrivenim stazama i zagrijte se uz ukusnu čorbu, domaću pitu i neyaboravnu zabavu. Opciono, možete ići na planinarenje na krpljama na vašoj zimskoj turi quad turom.

 • OPIS PONUDA

  Četvo ture su u ponudi zimi i ljeti
  Vozite se kroz sela i zemljanim putevima sa panoramskim pogledom
  Naučite voziti quad uz zabavu i potrebnu sigurnost
  Ishrana u selima uz domaća jela
  Za promatranje, tako da vaša ekskurzija bude savršena.

 • TURE I CIJENE

  Uskoro će mo ažurirati naše detaljne ponude i cijene naših usluga.

 • DODATNI USLOVI

  Sa sobom ponesite vozačku dozvolu B kategorije  za automobil, jer je vožnja quadom moguća tek od 18 godina
  Djeca od 7 godina starosti mogu biti prisutna samo kao suvozači.